Desiata (MŠ) Obed (MŠ + ZŠ) Olovrant (MŠ)

Pondelok

16.11.2020

Chlieb na desiatu (1)

Nátierka syrová s tuniakom (3, 4, 7, 10)

Čaj čierny s citrónom

Polievka zeleninová s pečeňovými haluškami (1, 3, 7, 9)

Varené vajcia (3)

Zemiaky na kyslo (1, 7)

Čaj ovocný

Obložený sendvič (1, 3, 7, 10)

Čaj ovocný

Utorok 

17.11.2020

-

-

-

Streda 

18.11.2020

Hrianky s maslom a cesnakom (1, 7)

Čaj ovocný s medom

Polievka cesnaková krémová (1, 7)

Krutóny s medvedím cesnakom (1)

Hovädzia pečienka cigánska (9)

Ryža dusená

Šalát rajčiakový

Mlieko polotučné

Chlieb na olovrant (1)

Nátierka maslová so strúhaným syrom (7)

Mlieko vanilkové

Štvrtok

19.11.2020

Chlieb na desiatu (1)

Nátierka tvarohová s medom (7)

Mlieko polotučné

Polievka hrachová so zeleninou (9)

Koložvárska kapusta (1, 6, 7)

Zemiaky varené s maslom (7, 9)

Čaj ovocný s medom

Pečivo celozrnné (1)

Maslo (7)

Zeleninová obloha - rajčiaky

Mlieko ochutené (rôzne príchute)

Piatok 

20.11.2020

Chlieb na desiatu (1)

Nátierka z treščej pečene (1, 4, 7)

Čaj čierny s citrónom

Polievka írska (1, 7, 9)

Buchty pečené plnené lekvárom (1, 3)

Biela káva

Jogurt ovocný (7)

Chlieb na olovrant (1)

Nátierka šunková pena (7, 10)

Čaj z rakytníka

Alergény:

1. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich. 2. KÔROVCE a výrobky z nich. 3. VAJCIA a výrobky z nich. 4. RYBY a výrobky z nich. 5. ARAŠIDY a výrobky z nich. 6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich. 7. MLIEKO a výrobky z nich. 8. ORECHY a výrobky z nich. 9. ZELER a výrobky z neho. 10. HORČICA a výrobky z nej. 11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich. 12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov.


Poradové čísla týchto alergénnych zložiek sú uvádzané v jedálnom lístku.